Politie zoekt vechtende voetganger

Op de kruising van de Molenwerf en de Rijnsburgersingel, is gistermiddag om omstreeks 16.50 uur een vechtpartij ontstaan tussen een automobilist en een voetganger. Daar de vechtersbazen hinder veroorzaakten voor andere automobilisten, belden omstanders de politie en haalden de twee mannen uit elkaar. Met behulp van aanwijzingen van de omstanders, wist de politie de automobilist, een 22 jarige Leidenaar, aan te houden. Deze man gedroeg zich agressief, maar is uiteindelijk wel met de agenten meegegaan. Omdat de toedracht van de vechtpartij nog niet geheel duidelijk is, wil de politie ook graag spreken met de voetganger. Deze persoon kan zich melden bij de politie Leiden Centrum.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×