Wethouder Van den Berg opent conferentie Senioren

Op woensdag 29 november om 14.00 uur, opent de wethouder Onderwijs, Welzijn en Zorg, Gerda van den Berg, de conferentie Senioren voor Leiden. De conferentie is bedoeld voor alle Leidenaars die dit jaar 62 zijn geworden. Veel van deze mensen gaan met vervroegd pensioen. Zij hebben veel ervaring en deskundigheid en willen actief blijven voor de samenleving.

Tijdens de seniorenconferentie kunnen zij met behulp van workshops en diverse sprekers, bekijken welke mogelijkheden er voor hen zijn om maatschappelijk actief aan de slag te gaan. De organisatie is in handen van De Stichting Radius, WAVeS en de gemeente Leiden.De conferentie vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis en duurt tot 17.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×