Sportief collectief voordeel voor Z&Z Circuit deelnemers

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid en de Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit ondertekenen vandaag een collectieve overeenkomst. Met de overeenkomst bieden zij de lopers van het Circuit een fikse korting op het totale zorgverzekeringspakket én extra sportieve voordelen uit de aanvullende verzekeringen. Ton van Houten, voorzitter Raad van Bestuur van Zorg en Zekerheid: ‘Als hoofdsponsor dragen wij het Circuit een warm hart toe. Een sportief regionaal evenement waarvan het deelnamepercentage nog steeds stijgt. Door de nieuwe zorgverzekeringswet is het nu ook mogelijk om collectieve samenwerkingsverbanden aan te gaan met verenigingen. Dat doen we het liefst dicht bij huis, dus met de sportverenigingen waar we al jaren prima mee samenwerken.

Concreet houdt de collectieve overeenkomst in dat de lopers hiermee 7% korting op hun basispakket én de aanvullende verzekering krijgen. Aangevuld met verstrekkingen die gezond sporten stimuleren. Zoals: sportmedisch advies, of korting op sportartikelen.’

Willem van der Krogt, voorzitter van het wedstrijdcircuit: ‘3 december gaat de nieuwe serie lopen van start in Lisse met de Ter Specke Loop. Dit is de 75e loop in dit Circuit waarbij prestatie en recreatie hand in hand gaan. Wij zijn blij met Zorg en Zekerheid als hoofdsponsor en kunnen op deze manier gezamenlijk mensen helpen om op een plezierige manier gezond te blijven. Onder het motto “gezond sporten” breidt Zorg en Zekerheid met de overeenkomst haar hoofdsponsorschap uit naar preventieve zorg voor de deelnemers.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×