Twee ton voor compenserend groen

Omdat er in het kader van het plan verbreding W4 wat groen moet sneuvelen in de Oostvlietpolder heeft het College van B & W deze week besloten twee ton uit te trekken om het verloren gegane groen te compenseren in Polderpark Cronesteijn. In totaal verdwijnt er 4,2 ha in de Oostvlietpolder en omdat we in Leiden toch al niet zo veel groen hebben wil het College dat elders in de stad compenseren. Dat gebeurt nu door het groen in de buurt van het volkstuinencomplex in Polderpark Cronesteijn te optimaliseren.    

De werkzaamheden starten nadat de nieuwe persrioolleiding in Cronesteijn is aangelegd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×