Dick Bakhuizen van den Brink met de sheriff van Oxford

Leidse kunstenaar exposeert in Oxford

De Leidse kunstenaar Dick Bakhuizen van den Brink heeft van 5 november tot en met 20 november 2006 een tentoonstelling georganiseerd in het Museum van Oxford. Deze werd geopend op zaterdag 11 november door de Sherrif van Oxford mevrouw Susanna Pressel. Dick Bakhuizen van den Brink was uitgenodigd door de Lord Mayor van Oxford, Bob Price om te exposeren in het Museum van Oxford. Dick was daar tevens als commitee-lid van de Leiden-Oxford Link samen met collega kunstenaar Hans de Vrijer.

Wegens afwezigheid van de Leidse burgemeester Henri Lenferink voerde namens de gemeente Leiden Carel van Ingen een toespraak. Daar werd tevens benadrukt het belang van de goede verstandhouding tussen Leiden en Oxford. 11 November was tevens Memorial Day en werd er door de Leidse delegatie een krans gelegd bij het monument op St. Giles.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×