Aspirant Kamerlid SP helpt mee met actie Lijbrandt

Op woensdag 29 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur zal aspirant SP Tweede-Kamerlid Renske Leijten samen met de Leidse SP jongeren bij Leidse studenten klachten verzamelen over Lijbrandt. Dit zal gebeuren bij studentencomplex DUWO aan de Verlengde Wassenaarseweg te Oegstgeest.

ROOD, Jong in de SP, krijgt van veel Leidse studenten klachten over Lijbrandt, de telefoon-, televisie- en internetverstrekker van de SLS studentencomplexen. ROOD Leiden voorzitter Maaike Bergman:”Vooral over de kwaliteit van het internet van Lijbrandt zijn veel studenten niet erg te spreken. Omdat Lijbrandt van de SLS een monopoliepositie heeft gekregen, kunnen ontevreden studenten niet overgaan op een andere provider. Daarop besloten we over te gaan op actie.”

Studenten kunnen hun klachtenformulier nog tot 31 december online invullen via rood.leiden.sp.nl of wachten tot de SP jongeren bij hen aan de deur komen. De opgehaalde enquêtes worden met ander vooronderzoek in een zwartboek gebundeld en halverwege januari aan de SLS, de Universiteit en Lijbrandt aangeboden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×