Biofocus DPI Leiden krijgt ISO-certificaat

Galapagos NV (Euronext & LSE: GLPG) kondigt vandaag aan dat de Leidse vestiging van BioFocus DPI (Target Discovery) het International Standard Organization certificaat ISO 9001:2000 heeft verkregen. De BioFocus DPI laboratoria in Cambridge zijn ISO-gecertificeerd sinds 2003. De ISO certificering in Leiden volgt na een extern onderzoek door Lloyds Register of Quality Assurance (LRQA), geaccrediteerd door de Nederlandse Raad van Accreditatie. Het ISO certificaat van BioFocus DPI betreft het biologisch en chemisch onderzoekswerk voor de farmaceutische, biotechnologische, en agrochemische industrieën. ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde standaard voor goed bedrijfsmanagement, gericht op de consistente levering van producten en diensten naar de kwaliteitseisen van klanten.

“Deze certificering bewijst de toewijding, de professionaliteit en de inzet van ons service-team. Wij zijn van plan het succes van Leiden verder uit te bouwen, met als inzet om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen”, aldus Chris Newton, Senior Vice President van BioFocus DPI.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×