Ruiten ingegooid bij Sleutels van Zijl en Vliet

Afgelopen nacht zijn bij woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet aan de Langegracht alle ruiten van de woonwinkel ingegooid. Afgelopen zomer verhuisde de woningcorporatie naar de Langegracht in Leiden. De woonwinkel, die aan de straatkant ligt, heeft een glazen pui. Toen de eerste medewerkers vanochtend bij het pand aankwamen, zagen zij tot hun schrik dat alle ruiten kapot waren geslagen. Het feit dat het kantoor tegenover het politiebureau ligt heeft de dader(s) blijkbaar niet tegengehouden.

Volgens medewerkers van de Sleutels van Zijl en Vliet hebben medewerkers steeds vaker te maken met klanten met ‘een kort lontje’ “Nu zijn het de ruiten, straks zijn wij aan de beurt!”, aldus een van de baliemedewerksters. De toenemende agressiviteit naar medewerkers en ook naar andere klanten toe is voor de Sleutels van Zijl en Vliet aanleiding geweest om het agressiebeleid op de agenda te zetten. In 2007 zal dit beleid uitgevoerd gaan worden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×