Winkelpersoneel voorkomt diefstal tas klant

Personeel van een kinderkledingwinkel aan de Haarlemmerstraat heeft vandaag rond 10.35 uur voorkomen dat daar een tas van een klant werd gestolen. De kassamedewerkster zag dat een man dicht achter de klant stond en opmerkelijk veel belangstelling had voor haar schoudertas en daar ook aan zat. Toen de man in de gaten had dat hij gezien werd, draaide hij zich om en liep de winkel uit. Het personeel belde onmiddellijk 1-1-2 .

Aan de hand van het doorgegeven signalement konden de agenten op de Hoogstraat een 40 jarige man uit Leiden als verdachte aanhouden. Hij is voor het verdere onderzoek ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×