Aanhoudingen voor diefstal van fiets

De politie heeft woensdagmiddag aan de Acaciastraat twee jongemannen uit Leiden van 18 en 20 jaar aangehouden. De politie had een tip gekregen dat de twee bezig waren een framenummer uit een fiets te slijpen en men dacht aan een gestolen fiets. De politie trof de herenfiets aan met een geforceerd slot. De jongemannen verklaarden aan het politiebureau dat ze de fiets in struiken hadden gevonden en dat ze hem rijklaar aan het maken waren.

Ze hadden er niet aan gedacht om de vondst bij de politie te melden. De politie maakt proces-verbaal tegen ze op. Beiden zijn weer vrijgelaten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×