Minister Van Ardenne bezoekt Leiden

Op maandag 11 december zal de minister van ontwikkelingssamenwerking Agnes van Ardenne een bezoek brengen aan de Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden (SOL). De minister zal tijdens het spel 1 tegen 100 met het publiek vragen beantwoorden over ontwikkelingssamenwerking. Dit bezoek is een onderdeel van haar werkbezoek aan de regio Haaglanden en West Holland.

SOL is een nieuwe studentenvereniging die probeert het bewustzijn van studenten met betrekking tot ontwikkelingssamenwerking te vergroten. De vereniging biedt studenten de kans – doormiddel van workshops, netwerklounges, debatten, lezingen, studiereizen, etc. –kennis en vaardigheden op het gebied van ontwikkelingshulp te verbreden en verdiepen. Het ledenaantal blijft groeien en veel studenten zijn geïnteresseerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×