Fretten in de speeltuin

Op zondag 10 december houd de frettenvereniging ‘Frettig Gestoord’ een frettenspeelmiddag in de zaal van speeltuin Het Zuiderkwartier te Leiden. Op deze middag zijn alle frettenliefhebbers en andere belangstellenden met of zonder fretten welkom. De fretten kunnen in een grote speelbak ravotten, een doolhof oplossen of een hindernisbaan nemen. In het verzorgingshoekje kunnen de oren schoongemaakt en de nagels geknipt worden. Voor de bezoekers is er een Informatiestand waar vragen over fretten en over de vereniging beantwoord kunnen worden, er zijn vele frettenspulletjes te koop van slaapzakjes tot sieraden.

Meegenomen fretten dienen ingeënt te zijn, entingsbewijs meenemen. Enting niet jonger dan 14 dagen en niet ouder dan 1 jaar.

De dag is op 10 december van 13:00 tot 16:00 uur en wordt gehouden in Speeltuin Zuiderkwartier Anjelierstraat 1 Leiden De toegang bedraagt € 1,00 per persoon, leden gratis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×