foto PR

Alles kan en alles mag in 'Oebele'

Vrijdag 8 december speelt de vrolijke familierevue ‘Oebele’, van Joris Lutz en VOF de Kunst in de Leidse Schouwburg. ‘Oebele’ is gebaseerd op de populaire, gelijknamige televisieserie van de zeventiger jaren, waarin destijds Wieteke van Dort, Willem Nijholt en Rob de Nijs furore maakten. De liedjes van toen zijn in een modern jasje gestoken en worden op het toneel gespeeld door VOF de Kunst en uitgevoerd door een band, acht dansers, een kinderheld, de kinderen en natuurlijk de ouders, die zelf voor één keer weer kind kunnen zijn. ‘Oebele’ heeft de anarchistische, brutale en uiterst vrolijk stemmende magie van vroeger, waarbij kinderen even de illusie hebben dat als zij de baas zijn. Joris Lutz speelt de hoofdrol. Hij is behalve de gangmaker, ook dé enige echte Oebeling in de voorstelling.

In een speciaal showblok krijgen kinderen uit het publiek de kans om hun talenten te laten zien. De Oebele Dancers zorgen voor een flitsende, opwindende, grappige en spectaculaire show. Geen dans slaan ze over: breakdance, line-dance, een razend snel tapnummer of een prachtig ballet: ze kunnen het allemaal. Het resultaat zal weer een verbluffend actueel en onvervalst ontroerend, spectaculair ‘Oebele-gehalte’ hebben. Een voorstelling waarbij niemand raar opkijkt als je je even helemaal laat gaan. Geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.

Aanvang van de voorstelling: 19.00 uur. Kaarten te bestellen op telefoonnummer: 071 – 516 38 88 of via de website: www.leidseschouwburg.nl 1e rang: uitverkocht, 2e rang: € 15,00, 3e rang: € 12,50, prijs inclusief gebruik garderobe en een drankje.

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×