Jubileumbundel Leidse Rechtswinkel

Volgend jaar bestaat de Leidse Rechtswinkel 35 jaar. Om dit te vieren zal er een Jubileumbundel worden uitgegeven met als titel: “Herinneringen aan 35 jaar Leidse Rechtswinkel”. Het is de bedoeling dat de Jubileumbundel een herinneringsboek wordt waarin de verhalen van (oud)medwerkers komen te staan. De Leidse Rechtswinkel is op zoek naar bijdragen voor de bundel van zowel (voormalige)vrijwilligers als oud-stafleden, deze personen worden opgeroepen om een stukje in te leveren. Ook is men op zoek naar foto’s, krantenknipsels en ander materiaal dat bijdraagt aan een tijdsbeeld.

De Leidse Rechtswinkel geeft aan dat niet alleen studenten-vrijwilligers verzocht worden een stukje in te leveren, maar zeker ook de mensen die in de loop der jaren bij de receptie hebben gewerkt of op andere wijze bij de organisatie betrokken zijn geweest. De deadline voor bijdragen is 1 april 2007. Voor informatie over de Jubileumbundel kan contact opgenomen worden via bestuur@leidserechtswinkel.nl. De Leidse Rechtswinkel is gevestigd aan de Ketelboetersteeg 10 in Leiden, Tel: 071-5141516. 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×