Nieuwe regeling ‘Erfpachtconversie’ in januari van kracht

Per 1 januari 2007, is het voor erfpachters mogelijk hun erfpachtrecht te beëindigen en de betreffende grond aan te kopen. Met behulp van een speciaal voor dit doel ontwikkelde digitale rekenmodule, kunnen zij het aankoopbedrag van de grond die zij willen aankopen, berekenen.

Morgen presenteren Wethouder Marc Witteman (Ruimtelijke Ordening en Wonen) en Ad Jansen (hoofd Grondzaken gemeente Leiden) deze nieuwe regeling in het Tweelinghuis, aan makelaars, hypotheekverstrekkers en notarissen, die in hun beroepspraktijk met de nieuwe regeling te maken zullen krijgen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×