Keur huldigt jeugdige Leidse Nationale sportkampioenen

In de Burgerzaal van het Stadhuis van Leiden zijn vandaag 42 nationale jeugdkampioenen gehuldigd door de wethouder van sport Raymond Keur. De 42 sporters kregen als dank voor hun prestaties een waardebon en een mok met het Leidse volkslied. Bij de ontvangst waren ook veel ouders, grootouders, andere familieleden en bestuurders en trainers van de 11 betrokken Leidse sportverenigingen aanwezig. Wethouder Keur verklaarde zeer trots te zijn op de jonge Leidenaren: “Deze jongeren zijn een voorbeeld, niet alleen voor hun leeftijdgenoten, maar voor alle inwoners van Leiden. Ze verspreiden de goede naam van onze stad en bewijzen dat talent en hard werken tot iets moois kan leiden.”

Nationale jeugdtitels in vele takken van sport: – Tafeltennisvereniging Scylla: Simon Goessens, Olivier Altenburg en Steffen Greup. – Gymnastiekvereniging Groen-Wit (onderdeel ACROGYM): Meike Bisschops, Éryn Nieuwint, Richard Verbree, Marleen Rozeboom, Wouter Laurens, Sagar Wielenga, Lysanne van Haastregt, Yente Burlage, Amber Castens, Kim Slokker, Florentine Goy en Lola Verver. – Lightning Leonardo (Flagfootball, een variant van American Football): Faryar Kabiri, Berend van der Zaag, Angelo van Heusden, Tom van Duijn, Bas Nelemans, Lianne Nelemans en Sven Adriaanse. – Lightning Leiden (speelt ook Flagfootball): Sander van Spronsen, Chester Spapens, Kyra Spapens en Dennis van Winkel. – Rugbyvereniging DIOK: Tom Altink en Durk Burgy. – Gymnastiekvereniging Nieuw Brunhilde: Stasja Zonneveld – Gymnastiekvereniging Excelsior: Alex Klinkenberg. – Leiden Atletiek: Mark Ravensbergen, Uzoma Onwudiegwu, Paul Botman en Pieter Teeuw. – Roeivereniging Die Leythe: Nicole Beukers, Tess Michiel, Brunet de Rochebrune en Tim Christen. – Zwemvereniging de Zijl/ LGB: Larissa Brak en Leonie van Noort. – IJssportvereniging Leiden: Laurine van Riessen en Roxanne van Hemert.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×