Verkeersongeval op Korevaarstraat

Een 17-jarige jongen uit Den Haag is op woensdag rond 08.10 uur gewond geraakt nadat hij in aanrijding was gekomen met een personenauto. De jongen reed op zijn scooter op de Korevaarstraat in de richting van de Lammenschansweg en reed het kruispunt van de oranjeboomstraat met de Jan van Houtkade op. De bestuurder van de personenauto, een 21-jarige man uit Katwijk, reed over de Jan van Houtbrug, komende uit de richting van de Lammenschansweg, en reed het kruispunt met de Oranjeboomstraat op, in de richting van de Jan van Houtkade.

Op het kruispunt ontstond tussen de scooter en de personenauto een aanrijding waarbij de jongen gewond raakte aan zijn benen en armen. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×