SLO: Waarom brandt feestverlichting Morsstraat niet?

Jan Boer van de Stadspartij Leiden Ontzet heeft donderdavond in de raadsvergadering vragen gesteld aan wethouder John Steegh over de feestverlichting in de Morsstraat. Die hangt er weliswaar maar kan niet branden. Jan Boer vraagt zich af of er iets mis gegaan is met het verlenen van de vergunning of dat de gemeente op een andere manier heeft tegengewerkt. Dat blijkt niet het geval.

Wethouder Steegh zegde toe bij de NUON te onderzoeken wat er is misgegaan, hoewel het niet een verantwoordelijkheid is van de gemeente maar een particulier initiatief van de winkeliers in de Morsstraat.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×