Vrijwilligers archief winnen Co Verhoogprijs

De vrijwilligers van het Regionaal Archief Leiden hebben gisteravond in de Burgerzaal van het stadhuis de Co Verhoogprijs in de categorie Cultuur en Educatie in ontvangst genomen. De Co Verhoogprijs is een jaarlijkse prijs voor vrijwilligers of organisaties die veel met vrijwilligers werken. Dit jaar waren er 35 voordrachten voor de Co Verhoogprijs, waar er uiteindelijk tien van genomineerd werden. In de categorie maatschappelijk en sociaal won Erica Rietveld. Zij is actief in de regioraad Leiden van het Astmafonds. In de categorie sport en recreatie won Bouwe Broers die al 25 jaar actief is bij rugbyvereniging DIOK.      

De tien genomineerden waren: Aad Burgwal, Jo Walter, familie Jo en Pieter Arts, Erica Rietveld, Henny Blansjaar, Peter Weeda, de vrijwilligers van Tuinstad-Staalwijk, Regionaal Archief Leiden en Koetshuis Leidse Hout.   

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×