Ierse kerstsfeer in Leidse Schouwburg

Zaterdag 16 december zal de Ierse groep Anúna (Ierland vert.) een bijzonder optreden: ‘The Spirit of Irish Christmas’ verzorgen in de Leidse Schouwburg. Ierland heeft een even rijke als afwisselende muziekcultuur; grote namen als Clannad, U2, Sinéad O’Connor en Enya getuigen daarvan. Anúna neemt binnen het Ierse muzikale landschap een unieke plaats in. De dertien koorleden hebben zich toegelegd op het soms nagenoeg vergeten Ierse en Keltische muzikale en vocale erfgoed. Een optreden van Anúna is meer dan een concert alleen. Door de hemelse stemmen, de geraffineerde en subtiele uitvoering van het repertoire en de algehele presentatie weet Anúna een sfeer te scheppen die een bijna spirituele, sacrale dimensie heeft.

Met een passend programma in een schilderachtige entourage is Anúna dé voorstelling om in de stemming te komen voor de Kersttijd. The Irish post: “This is music which sounds as if it originated in heaven, not Ireland.”

Kaartverkoop: 071 – 516 38 88 of via de website www.leidseschouwburg.nl. De eerste en tweede rang zijn al uitverkocht, 3e rang: € 15,50, prijs inclusief gebruik garderobe en een drankje.

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×