Beroving onder bedreiging

Een 17-jarige jongen uit Zoeterwoude-dorp is in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.15 uur, op de Vrouwenweg beroofd van zijn mobiel. De jongenfietste over het fietspad van de Lammenschansweg in de richting van hetLammenschansplein. Ter hoogte van een hypotheekwinkel zag hij een drietal jongens ophet fietspad staan. De jongens waren allen in het bezit van een fiets. De jongen islangs de jongens gereden en is de fietstunnel onder het Lammenschanspleindoorgereden in de richting van de Vrouwenweg.

Op de Vrouwenweg werd hij ingehaald door de drie jongens die hij eerder had zienstaan. De jongens dwongen hem te stoppen en eisten waardevolle spullen. Een van dejongens pakte een wapen en richtte het op de jongen. De verdachten zijn eruiteindelijk met een mobiele telefoon vandoor gegaan. Zij zijn weer terug gereden inde richting van het Lammenschansplein. De politie is een onderzoek gestart en vraagtpersonen die de verdachten, getinte jongens tussen de 20 en 24 jaar, eerder dieavond hebben gezien of getuigen zijn geweest van de beroving zich te melden bij depolitie middels 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×