Leidse dartster wint bijna toernooi

Rilana Erades heeft op een haar na plaatsing misgelopen voor de Winmau Darts Masters 2007. Voor het toernooi dat pas in oktober van het komende jaar zal worden gehouden had ze op de Lorna Croft Cup een uitgelezen mogelijkheid zich nu al te plaatsen. In de finale ging de dartster uit Leiden echter onderuit tegen de Duitse Heike Ernst. Na een 3-1 achterstand knokte Erades nog terug. Een vijftiendarter van Ernst was voldoende voor de zege.

Karin Krappen werd al in de groepsfase uitgeschakeld. In de halve finale won Erades met 4-3 van Roelie Bakker, terwijl Ernst met 4-0 won van Bianca Strauch. De zege leverde Ernst naast een plaats op Winmau ook een deelname aan het kwalificatietoernooi voor Lakeside 2008 op. Gisteren werd er een landenwedstrijd gehouden tussen Nederland en Duitsland om de Lorna Croft Cup. Met een klein verschil ging de zege naar Nederland.

 

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×