'Lekker Eten' voor kinderen in de Kerstvakantie

Museum Volkenkunde brengt een uitgebreid activiteitenprogramma voor de ‘kids’ in de Kerstvakantie. Iedere dag valt er wel iets interessants te doen en te proeven in het kader van de tentoonstelling ‘ETEN – tradities, taboes en delicatessen’. Op het vliegende tapijt kunnen de jonge bezoekers een reis langs gerechten uit verschillende landen maken. In de bazaar zijn snoepjes uit de hele wereld te koop. Zo kan er bijvoorbeeld eens een wormenchipje of krekellolly worden geproefd. Bij het kookeiland kunnen kinderen een pizzapuzzel maken, of met stokjes leren eten en ontdekken wat je nu wel of juist niet mag aan tafel.

Van zaterdag 23 december tot en met 5 januari: Dagelijks om 11.00 uur: ‘Een Smakelijk verhaal’ in de tentoonstelling, tussen 12.00 en 16.00 uur: ‘De Smaakproef!’ in het kinderatelier en tussen 12.00 uur en 16.00 uur: ‘Zelf een Zoete Sushi’ maken in de evenemententen.

Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden. Telefoon: 071-5168 800

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×