Kop-staartbotsing op Plesmanlaan

Dinsdag om 08.31 uur kregen agenten via de meldkamer te horen dat er een aanrijding was op de Plesmanlaan tussen twee personenauto’s. Ter plaatse bleken twee auto’s op elkaar gebotst te zijn. Een 29-jarige bestuurder uit Leiden reed over de Plesmanlaan uit de richting van de Schouwweg. Hij kwam ter hoogte van de oprit van de A44 en reed de verkeerslichten voorbij. Toen hij de verkeerslichten voorbij was gereden had hij de indruk dat de auto’s voor hem aan het rijden waren. Dit bleek echter niet zo te zijn, het verkeer stond stil. De Leidenaar kon niet op tijd tot stilstand komen en botste achterop zijn voorganger.

De bestuurster van deze auto, een 39-jarige vrouw uit Leiden, is met rugpijn naar het ziekenhuis gebracht.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×