Computercursussen voor beginners in Centrale Bibliotheek

Ook in 2007 kan iedereen die met de computer wil leren omgaan, allerlei cursussen en workshops volgen in het Digitale Lokaal van de Centrale Bibliotheek aan de Nieuwstraat. U kunt onder andere kiezen uit de cursussen Kennis maken met de Computer en Internet, de cursus Word en een Excelcursus.

Als u wilt kennismaken met verschillende computerprogramma´s, zijn de diverse workshops over Powerpoint, Excel, surfen en zoeken op Internet en de workshop Digitale Bibliotheek interessant.Voor aanmelding en meer informatie over de cursussen en workshops, kunt u terecht bij de Centrale Bibliotheek, en wanneer u al in staat bent om internet te bezoeken, op www.obl.nl.  

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×