Rembrandt Ontvangsthal sluit haar deuren

Omdat het Rembrandtjaar ten einde loopt zal ook de Rembrandt Ontvangsthal binnenkort haar deuren sluiten. Voor elke bezoeker aan Leiden was de hal hét beginpunt met zijn wisselende exposities en de leuke artikelen in de Rembrandt shop. Nog tot en met Oudejaarsdag is de Rembrandt Ontvangsthal geopend voor de aanschaf van bijvoorbeeld een lekkere fles Rembrandtwijn, een handig naslagwerk of zomaar een leuk cadeautje. Vele artikelen zijn tot het eind van het jaar flink afgeprijsd.

Ook vele expositiematerialen zijn nu ook in de uitverkoop, het gaat hier om onder andere mdf sokkels in verschillende maten en kleuren, slechts éénmalig gebruikt en nog in perfecte staat. De Rembrandt Ontvangst Hal is gevestigd in het Scheltemacomplex aan de Marktsteeg.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×