SP en VVD komen met motie over Woonkrant

In de eerstvolgende raadsvergadering zullen de fracties van SP en VVD een motie vreemd aan de orde van de dag indienen over het weer in het leven roepen van een Woonkrant. Dat heeft de SP dinsdagavond bekend gemaakt in de commissievergaderting Ruimte en Bereikbaarheid. Met name de SP is zeer ontevreden over het functioneren van Woonzicht.nl. Er is in het verleden nogal wat misgegaan. Ook zouden veel ouderen moeite hebben met de internetregistratie. Wethouder Marc Witteman heeft eerder al aangegeven niets te zien in het uitbrengen van een Woonkrant en is tevreden met Woonzicht.nl  

Door nu een motie in te dienen hopen SP en VVD de wethouder alsnog op andere gedachten te brengen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×