Wegens succes extra voorstelling Leidse Muziekschool

Op zondag 17 december zal er in de Leidse Schouwburg een extra voorstelling worden gegeven, onder muzikale leiding van Huub de Vriend, door zangers en musici van Muziekschool Leiden. Rembrandts meesterwerk De Nachtwacht wordt muzikaal tot leven gewekt. Ondersteund door een beeldpresentatie zal de luisteraar het schilderij doorlopen. Aan de grote variëteit van personages op het schilderij zal vorm worden gegeven door inzet en diversiteit van verschillende ensembles en solisten die meewerken aan dit muziekstuk. Zo zullen onder andere een popband, een bigband, een koor, een slagwerkensemble, een draaiorgel en een kamerorkest meespelen. Zij worden ondersteund door verschillende solisten, zoals Liesbeth Houdijk, Carolien Devilée, Maurits Draijer en Hans Brons.

Aanvang: 16.00 uur. Kaartverkoop: 071 – 516 38 88, of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×