CDA Café met professor Ruud Koole

Op woensdag 20 december organiseert het CDA Leiden haar maandelijkse café. Deze maand is prof. dr. Ruud Koole te gast. Koole is hoogleraar nationale politiek aan de Universiteit Leiden. Professor Koole bekleedt de leerstoel nationale politiek aan de Universiteit Leiden. Bovendien is hij oud-voorzitter van de PvdA. Naast Koole schuift Hans Janssens, voorzitter van het CDA Leiden aan. Bovendien is er volop de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Hoe moeten we de verkiezingsuitslag van 22 november duiden? Wat is er de afgelopen week eigenlijk gebeurd in Den Haag? En waar moet het naar toe met de formatie? De Nederlandse politiek geeft op het moment in elk geval voldoende aanleiding voor een boeiend gesprek. Het café begint om 20.00u. in de bovenzaal van café Einstein. Het CDA Café is voor iedereen vrij toegankelijk. Na afloop is er een borrel.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×