Aanhoudingen na mishandeling

De politie heeft zondag omstreeks 04.10 uur een 22-jarige Rotterdammer en een 18-jarige Leiderdorper aangehouden op verdenking van mishandeling. De twee zouden kort voor de aanhouding meerdere personen hebben geslagen. Een 24-jarige Leidenaar kreeg van één van de verdachten een kopstoot in een horecagelegenheid aan de Breestraat. De Leidenaar tikte de man op de schouder om te kunnen passeren om richting de garderobe te lopen. De verdachte keerde zich om en deelde volgens de aangever direct een kopstoot uit. De portier heeft hierop de verdachte het pand uitgezet.

Even later bleek dat de twee verdachten, die deel uitmaakten van een groepje van vier, bij een andere mishandeling op straat betrokken waren. Een groep vrienden werden zonder reden geslagen door de anderen. De vier personen zijn na de klappen weggerend in verschillende richtingen. Twee van de verdachten werden al snel na de mishandeling aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×