Inzameling statiegeldbonnen groot succes!

De tweede klas van het Rijnlands Lyceum International Dept. heeft van 1 tot en met 16 december een bijzondere inzamelingsactie gehouden ten behoeve van straatkinderen in Nicaragua. Dit met het doel om ook deze kinderen een kerstcadeau te kunnen geven. De inzameling van statiegeldbonnen is een groot succes geworden. De kinderen hadden aangegeven al heel blij te zullen zijn met 700 euro; de actie heeft echter ruim 2000 EURO opgebracht! Klas MYP2 wil alle bedrijfsleiders en personeel van de twintig deelnemende supermarkten hartelijk bedanken en natuurlijk ook de mensen, die zo gul hebben gegeven.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×