Agenda Nivon Wandelcafé

Op vrijdag 12 januari, kunt u vanaf 20.00 uur in het Nivon Wandelcafé in buurthuis De Pancrat luisteren naar de wilde verhalen van Ronnie Meijer, die enkele trektochten maakte door het onherbergzame Kirgizië, gelegen in het hart van Centraal Azië. Ook kunt u foto’s bekijken die hij tijdens deze trektochten maakte.

Wie van wandelen houdt, kan op zondag 14 januari deelnemen aan een wandeling van circa 19 kilometer door de bossen rond Baarn, of op woensdag 24 januari mee wandelen van Woudenberg naar Amersfoort, een wandeling van ongeveer 17 kilometer. Deelnemers aan beide wandeltochten verzamelen bij Leiden CS.Voor deelname en meer informatie, kunt u mailen naar: asmits.2@hccnet.nl.  

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×