Extra plaatsen concert Stevie Ann

Voor het concert van Stevie Ann op donderdag 28 december, in de Leidse Schouwburg, zijn extra plaatsen beschikbaar. Stevie Ann mag met recht een nieuw muzikaal multitalent genoemd worden! Al vanaf de eerste noten van haar indrukwekkende debuutalbum ‘Away From Here’ wordt duidelijk dat de 19-jarige Ann niet zomaar een zangeres is, maar een zeer getalenteerde muzikant en componist. De Limburgse Ann onderscheidt zich door haar muzikale veelzijdigheid, waarbij zij zich heeft laten inspireren door o.a. Sheryl Crow, Alanis Morrissette, Bonnie Raitt, Joni Mitchell en Ricky Lee Jones. De invloed van deze artiesten is niet alleen muzikaal hoorbaar, maar klinkt ook door in de puurheid van de muziek. Haar nummers zijn breekbaar, puur en dynamisch en klinken als een kruising van Norah Jones en Katie Melua.

Stevie Ann won in 2005 de Essent Awards en nam in 2006 een Zilveren Harp in ontvangst. Op 15 mei 2006 verscheen haar nieuwe single You Versus Me.

Aanvang: 20.15 uur, kaartverkoop: 071 – 516 38 88 of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×