Taxichauffeur krijgt klap in gezicht

Toen een 28-jarige taxichauffeur vannacht over de Breestraat reed, werd hij aangehouden door twee mannen die tegen betaling van een bepaald bedrag vooraf, ergens afgezet wilden worden. Omdat de taximeter het verschuldigde bedrag na afloop van de rit bepaalt, stemde de chauffeur niet met dit voorstel in en reed verder. Nadat hij even verderop uitstapte om een bestelling op te halen, werd de chauffeur door één van de mannen in het gezicht geslagen. De politie wist de dader, die onder invloed van alcohol bleek te zijn, aan te houden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×