Exodus genomineerd als Maatschappelijk Ondernemer 2006

Morgen wordt in De Driehoek te Utrecht bekend gemaakt, welke organisatie de titel ‘Maatschappelijk Ondermemer van 2006’ krijgt. De Maatschappelijk Ondernemers Groep, de brancheorganisatie voor Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang, reikt deze prijs voor de vijfde keer uit. Organisaties die voor de titel in aanmerking willen komen, moeten een product of dienst leveren waarmee zij inspelen op maatschappelijke vraagstukken en politieke wensen.

Om tot de winnaar te komen, let De Maatschappelijk Ondernemers Groep onder meer op de inovatieve benadering, maatschappelijke relevantie, politieke urgentie en de aantoonbaarheid van effecten die het product of de dienst oplevert.De verkiezing vindt vanaf 15.30 uur plaats. Om 16.30 uur ontvangt de winnaar een bronzen beeld van kunstenaar Milo Magnani en een bedrag van 10.000 euro te besteden aan een nader opgedragen doel.Naast de Stichting Exodus Nederland die gevestigd is in Leiden, dingen ook Trajekt uit Maastricht en Lindenhout uit Arnhem mee naar de titel Maatschappelijk Ondernemer van het Jaar 2006.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×