Kandidaten gevraagd voor de Leidse Soroptimist Prijs 2007

Ter gelegenheid van het 75–jarig bestaan van de vrouwelijke serviceclub ‘Soroptimist International’ te Leiden, wordt op 8 maart 2007 de eerste Leidse Soroptimistprijs uitgereikt. De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 1000,-. Een jury van 5 leden, onder wie Prof. Dr. Heleen Dupuis, lid van de Eerste Kamer, en Drs.Gerda van den Berg, wethouder Onderwijs, Welzijn en Zorg te Leiden, zal de prijs toekennen aan een vrouw uit Leiden en omstreken die, of een project dat op aansprekende wijze de verbreding van de maatschappelijke positie van vrouwen stimuleert.

Kent u iemand die in aanmerking komt voor de prijs, dan kunt u dat voor 15 januari 2007 melden. De aanmelding dient vergezeld te zijn van de redenen waarom de persoon of het project wordt voorgedragen voor de Leidse Soroptimist Prijs. Opgave bij : Soroptimist International Club Leiden p/a Eveline Peek-Crul Hoge Rijndijk 29 2313 KG Leiden e-mailadres : evelinepcrul@hotmail.com

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×