Kerstman komt niet opdagen

De sociaal betrokken Leidse ondernemer die graag de cliënten van de Dienst Sociale Zaken wilde verrassen met een kerstpakket is niet komen opdagen bij wethouder Paul Jonas van Sociale Zaken. Wethouder Jonas had voor 18 december een afspraak gemaakt met de Leidse weldoener om te onderzoeken wat de beweegredenen van de man in kwestie waren om gratis kerstpakketten te verstrekken. Jonas wilde weten of daar misschien iets bijzonders achter stak. Adressen van cliënten van SOZA worden niet verstrekt maar de gemeente zou hierin wel kunnen bemiddelen. Dat bleek in de raadsvergadering na vragen van Leefbaar Leiden raadslid Daan Sloos.     

Het heeft er nu alle schijn van dat de cliënten van SOZA het kerstpakket aan hun neus voorbij zien gaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×