Ook in de Kerstvakantie Kijkdozen maken in de Lakenhal

Evenals in de herfstvakantie kunnen kinderen, in het kader van de tentoonstelling ‘Rembrandts Landschappen’, weer terecht in Stedelijk Museum De Lakenhal om kijkdozen te maken. Tijdens de kerstvakantie zijn er twee speciale kindermiddagen. Op woensdag 27 december en 3 januari tussen 14.00 en 16.00 uur zijn kinderen vanaf zeven jaar van harte welkom in de museumstudio, waar zij hun fantasie kunnen loslaten en een eigen landschap of vergezicht kunnen bedenken. Kunstenares Resi van der Ploeg helpt mee om de kijkdoos zo mooi mogelijk te maken, zodat er een echt kunstwerk mee naar huis genomen kan worden.

De kosten zijn € 6 p.p. inclusief toegang museum, drankje en iets lekkers. Er is plaats voor 18 kinderen, opgeven is mogelijk bij Lydia Vermond op tel.nr. 071 5165360 of l.vermond@lakenhal.nl

Stedelijk Museum De Lakenhal, Oude Singel 28-32, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×