Buschauffeur mishandeld

Gisteravond is een 48-jarige buschauffeur uit Leiden door een nog onbekende man mishandeld op de Breestraat. De man stormde de bus in en gaf de chauffeur een stoot in zijn gezicht waardoor deze een gescheurde lip opliep. Na behandeling door ambulancepersoneel kon de chauffeur doorgaan met zijn werk. Een zoekactie naar de dader heeft nog niets opgeleverd. De buschauffeur kwam vanaf het Centraal Station waar hij op de Stationsweg de dader op de fiets voorbijreed, deze schreeuwde naar de bus. Op de Steenstraat stopte de fietser en begon weer te schreeuwen en te slaan op de bus. De chauffeur vervolgde zijn rit maar op de Breestraat begon de dader weer tegen de bus te trappen waarop de chauffeur de deuren opende en de dader naar binnen stormde.

De politie heeft diverse passagiers van de bus gesproken en de aangifte van de chauffeur opgenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×