Holland Centraal zamelt geld in voor Swetterhage

De komende dagen gaat de lokale omroep Holland Centraal geld inzamelen voor Swetterhage. Deze stichting houdt zich bezig met het opvangen en opvoeden van verstandelijk gehandicapte jongeren. Deze wonen in speciaal voor hen ingerichte huisjes en worden voorzien van eten, drinken, opleiding en werkvoorziening.

Naast deze basisvoorzieningen blijft er weining geld over voor wat extra’s, zoals bijvoorbeeld een uitje. Onder het motto “Kom op tv en neem wat mee” probeert Holland Centraal een weekje vakantie in eigen land te organiseren voor een aantal jongeren van Swetterhage. Hiervoor zijn speciale uitzendingen via de radio en de kabelkrant waarbij ook allerlei prijzen zijn te winnen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×