Geen legale vreugdevuren in Leiden aangevraagd

Er zal in Leiden met Oud en Nieuw nergens een legaal vreugdevuur worden ontstoken. Niemand heeft daartoe een vergunning aangevraagd om een groot vuur te maken op een van de negen locaties die door de gemeente waren aangewezen. Dat heeft het College van B & W vandaag bekend gemaakt. De gemeente had eerder al gezegd te willen stoppen met dit aanbod als er ook dit jaar geen aanmeldingen zouden binnekomen voorhet ontsteken van legale vreugdevuren.

Wel zijn twee aanvragen ingediend om vreugdevuren op andere plekken te mogen ontsteken, maar die zijn door de gemeente in samenspraak met de politie afgewezen. Ook is er door een bewoner van de Merenwijk een bezwaar bij de gemeente ingediend tegen een mogelijk vreugdevuur op de Bosrode.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×