LUMC koopt te veel griepvaccins in

Het Leids Universitair Medisch Centrum heeft een overschot aan griepvaccins. Om de voorraad toch te gebruiken, mogen alle medewerkers die in dienst zijn van de Leidse Universiteit gratis een griepprik komen halen. Dat meldt RTV West. Het overschot is ontstaan omdat er te veel vaccinampullen zijn ingekocht. Dat had te maken met de grote vraag van vorig jaar, omdat er veel te doen was rondom de vogelgriep. Dit jaar is de vraag naar griepprikken een stuk lager lager en blijft het LUMC met een restpartij zitten.

De duizenden medewerkers van de Universiteit kunnen de prik nu gratis krijgen. De rest van de Leidenaren moeten er gewoon voor betalen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×