Integraal Huisvestingsplan voor het Onderwijs vastgesteld

Het College heeft het Integraal Huisvestingsplan (IHP) voor het onderwijs definitief vastgesteld. Over het plan, dat aangeeft met welke grote(re) investeringen de komende jaren (2006 – 2018) in de huisvesting van het onderwijs rekening moet worden gehouden, wordt de gemeenteraad ter kennis gebracht. Hierna wordt de verordening aangepast, zodat ook de extra ruimte voor onderwijskundige vernieuwingen kan worden aangevraagd en toegekend.

Met de in het IHP opgenomen investeringen is de inzet van het beschikbare budget voor de komende jaren voor het overgrote deel vastgelegd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×