Warmlopen in het LAK Theater

Zondag, 14 januari kan men kennismaken met de verschillende theaterprograma’s, die de zes weken daarna zullen plaatsvinden in het LAK Theater. Verspreid over het jaar zal deze kennismaking, ‘Warmlopen’, steeds voorafgaan aan het volgende seizoen. Zo’n kennismaking kan bestaan uit een interview met, of een inleiding door een regisseur of choreograaf. ‘WarmLopen’ heeft een informele sfeer, waarbij in de pauze en na afloop het publiek en de theatermakers kunnen napraten over wat zij gezien hebben.

 

Zondag 14 januari; de toegang is gratis.

LAK Theater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×