Aanhoudingen verdachten inbraak

De politie heeft dinsdag 26 december rond 07.00 uur twee mannen uit Leiden van 20 en 21 jaar aangehouden. De twee worden er van verdacht te hebben ingebroken in een clubgebouw/ sociëteit aan het Eksterpad. Dit gebeurde kort voor hun aanhouding. Een buurtbewoner belde 1-1-2 en de politie trof de twee aan op het Valkenpad. Bij zich hadden ze een fles drank en een hamer.

Van het gebouw was een ruit vernield en uit het gebouw waren enkele flessen drank en een decoder met afstandsbediening gestolen. Beide verdachten worden donderdag 28 december voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×