Leiden Atletiek en Loopgroep Oegstgeest organiseren bosloop

Leiden Atletiek en de Loopgroep Oegstgeest organiseren op zondag 7 januari voor de zevende keer de Runnersworld Leiden Bosloop. Het evenement maakt deel uit van een serie lopen: het Zorg en Zekerheid Circuit. Vorig jaar deden er ruim duizend mensen aan mee en de organisatie hoopt dit jaar op een nieuw deelnemersrecord. De start van de Runnersworld Leiden Bosloop is op de atletiekbaan van Leiden Atletiek, naast de Leidse Hout. Er zijn drie afstanden te lopen: 5 km, 10 km en 15 km. De 10 en de 15 km starten om 12.00 uur, de 5 km tien minuten later.

De Bosloop is een gezellige loop waar iedereen aan mee kan doen, van beginner tot wedstrijdloper. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is er een Kidsrun.

Nieuw dit jaar is dat er aparte prijzen zijn voor jeugdlopers op de 5 km. In de categorie t/m 15 jaar en de categorie 16 t/m 19 jaar krijgen de eerste drie jongens en de eerste drie meisjes een (bescheiden) geldprijs.

De Runnersworld Leiden Bosloop is één van de weinige lopen uit het Zorg en Zekerheidcircuit met een aparte kinderloop. Deze start om 11.15 uur en de afstand is ongeveer 1,5 km. Jonge kinderen mogen samen met hun vader of moeder lopen. Natuurlijk krijgen alle deelnemers een leuke herinnering. Daarnaast zijn er extra prijzen voor de eerste drie meisjes en de eerste drie jongens.

Inschrijven kan op de ochtend zelf vanaf 9.45 uur tot een kwartier voor de start. De inschrijving is in basisschool Woutertje Pieterse aan de Houtlaan 60, vlak naast de atletiekbaan. Meer informatie: www.zorgenzekerheid-circuit.nl of www.leidenatletiek.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×