Tuinvereniging Ons Buiten viert 50-jarig jubileum

Tuinvereniging Ons Buiten viert op 6 januari tussen 14.30 uur en 17.30 uur haar vijftigjarig bestaan. Dat de jubilerende vereniging nog springlevend is, blijkt wel uit het feit dat er een wachtlijst is voor een tuin op het gebied achter de Willem de Zwijgerlaan. Ook veel jonge gezinnen tonen interesse voor één van de 420 volkstuintjes.

Ons Buiten nodigt iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen. Dat kan door de wandelroute door het complex te nemen. Het verenigingsgebouw ligt aan het Joop Vervoornpad 16 achter de  Willem de Zwijgerlaan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×