Politiebureau opgeblazen in Rijnwoude

De jaarwisseling is op verschillende plaatsen in de regio onrustig verlopen. Er deden zich enkele ernstige incidenten voor. Zo werd in Rijnwoude de voorgevel van het politiebureau opgeblazen en moest in Wassenaar een hotel ontruimd worden toen er een rookbom naar binnen werd geschoten. In Voorschoten werden brandweer en de politie met stenen en zwaar vuurwerk bekogeld toen ze een illegaal vreugdevuur in de Nieuw Voordorpstraat wilden blussen. De ME werd ingezet om de orde te herstellen. Bij een aanhouding raakten twee agenten gewond. In Katwijk is de verdachte van een steekpartij aangehouden.

Advertentie

Geen categorie jaarw2007


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×