Politie zoekt getuigen van vernielingen

De politie is op zoek naar getuigen van een aantal vernielingen in Leiderdorp. Tijdens de jaarwisseling werden bij zwembad De Does aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp een ruit van een deur, een brievenbus en een asbak, beiden gemonteerd aan de gevel, vernield. Mogelijk werd hierbij gebruik gemaakt van zwaar vuurwerk. Bij tuincentrum Ranzijn in diezelfde straat werden maar liefst 22 ruiten van een kas vernield. Hierbij werd gebruik gemaakt van palen en stenen. De politie vraagt getuigen van de vernielingen zich te melden bij de politie van Leiderdorp via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×