Léah Kline.

Frits Kaatee Kwintet speelt 'Jazz on Sunday ' in Leiden

Op zondag 7 januari komt het Frits Kaatee Kwartet naar Jazz on Sunday in de Grote Beer. Kaatee, zelf bekend van de Dutch Swing College band, neemt ook de Amerikaanse zangeres Léah Kline mee. De Amerikaanse Kline is een ervaren artieste en heeft op elk gebied van entertainment haar sporen wel verdiend; zang, dans, theater en cabaret. Kline speelt voor publiek in Europa, Azië, Canada, de Verenigde Staten en wordt als zangeres geprezen om haar persoonlijke benadering van de songs. Mede door haar dans- en acteertalent presenteert ze zichzelf en haar songs met veel gevoel voor entertainment.

Kline woont momenteel in Amsterdam, waar ze geniet van haar vele optredens en van het lesgeven. Andere muzikanten, die zondag in de Grote Beer optreden zijn: Kuuk Griep / Slagwerk ; Ludo Dekkers / Bas ; Walter de Graaf / Gitaar.

Het concert begint om 15.30 uur, toegang voor niet leden € 5.50 per persoon.

Het parkeerterrein op de Haagweg biedt ruime parkeergelegenheid en brengt de gasten tot voor de deur van de Grote Beer in de Rembrandtstraat. Meer informatie: via de website: www.jazzonsunday.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×